Konfirmand

Konfirmandtilmelding

- skoleåret 2019-2020

Klik på linket nedenfor for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation. Der benyttes NemID - og ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

OBS! Du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Der er åben for tilmelding indtil 30. september 2019.

Disse oplysninger skal du/I have klar:

• Dit/jeres NemID.
  • En indscannet kopi af dåbsattesten, hvis barnet er døbt i et kristent trossamfund udenfor folkekirken, evt. i udlandet.

Vær opmærksom på følgende forhold:

• Forældremyndighedsindehaver(e) skal have NemID.
  • Tilmeldingen er først færdig, når du/I har modtaget en bekræftelse fra sognet.
  • Hvis du/I ønsker at ændre eller framelde en tilmelding, skal du/I kontakte kirkekontoret.

KLIK HER for at foretage konfirmandtilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere eller har brug for hjælp, så kontakt kirkekontoret. Se kontaktoplysninger på fanebladet "Kontakt".

_________

Der holdes et velkomstarrangement for alle konfirmander og deres forældre mandag den 12. august kl. 17.00 i den nyudvidede sognegård. Mødeindkaldelse udsendes via SkoleIntra omkring skolestart i august.

Konfirmationer

Konfirmationer holdes Store Bededag (fredag) og førstkommende søndag. Hvis der er mere end to 7.-klasser, holdes der også konfirmation på den mellemliggende lørdag.

Herunder ses dato og klokkeslæt for de kommende konfirmationer.

7. B: Fredag, 8. maj kl. 10.00

7. C: Søndag, 10. maj kl. 10.00

7. A: Fredag, 30. april kl. 10.00

7. B: Lørdag, 1. maj kl. 10.00