Minikonfirmand

Kunne du tænke dig at blive minikonfirmand?

Når man går i 3. klasse, kan man gå til mini-konfirmand i Beder kirke.

Det foregår i sognegården efter skoletid (kl. 13.40- ca. 16.00) torsdag eftermiddag og fredag eftermiddag. Børnene hentes på skolen.

Det sker på følgende dage:

3.A - Torsdage: 15, 22 og 29. august (13.40 -16.00)
3.B - Fredage: 16, 23, 30. august (13.40 -16.00)

Hvert forløb strækker sig over tre gange og afsluttes for begge hold søndag den 1. september kl. 11.00.

Søndag den 1. september kl. 9.00 - ?

Vi mødes begge hold i sognegården. Fra kl. 11.oo er jeres familie velkommen til familiegudstjeneste i kirken, hvor minikonfirmanderne medvirker bl.a. med drama og sang. Derefter er der høst auktion og frokost i sognegården, hvor vi holder afslutning. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Hvad laver vi?

Målet med forløbet er at gøre børnene mere fortrolige med kirken- og det der foregår i kirken. På børnehøjde får de indblik i den kristne tradition, igennem bibelfortællinger og kirkehøjtider. Det sker i hyggeligt samvær, hvor vi hører bibelhistorier, synger, lærer fadervor, leger, laver drama og meget mere!

Hver gang spiser vi lidt eftermiddagsmad sammen, det er jo en lang dag.

Tilmelding

Tilmelding sker ved at klikke på linket herunder og udfylde formularen med de ønskede oplysninger. - I bedes se bort fra, at formularen ligger på Malling Kirkes hjemmeside. Tilmeldingen drejer sig alene om minikonfirmandundervisningen i Beder.

Du vil modtage en mail med yderligere oplysninger.

KLIK HER for at se invitationen og programmet (3. A)

KLIK HER for at se invitationen og programmet (3. B)

KLIK HER for at foretage minikonfirmandtilmelding

Vi glæder os til at se dig!

Brian Ravn Pedersen, præst
Line Theresia Villefrance, præst
Lene Bay, hjælper
Pernille Skov Kunst, Kirke- og Kulturmedarbejder

I er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis der ønskes yderligere oplysninger, eller I har spørgsmål.

Henvendelse skal ske til: Pernille Skov Kunst, tlf. 51 90 30 76 eller pr. mail til pk.kirkekultur@gmail.com

OBS! Meddelelse om, hvordan tilmelding til minikonfirmand-forløbet foregår, vil blive udsendt via SkoleIntra.

Beder Kirke | Kirkebakken 58, 8330 Beder | e-mail: kirkekontoret@bederkirke.dk | tlf. 86 93 60 17